bl chronicle

since 2017

PERmulaan TAK DIRANCANG

3 tahun yang lalu, fokus saya hanya ingin mencari pendapatan setelah melahirkan anak. Tanpa sengaja, saya tertarik dengan Telegram dan kagum dengan keunikannya yang terisi dengan pelbagai channel menarik yang memberi nilai tambah pada subscriber-nya. Unik! Malangnya, minat sahaja tak cukup. Saya sendiri tak tahu macamana nak menjalankan perniagaan di Telegram!

founder

Leez Zainal

Jatuh bangun ketika mencuba beberapa strategi yang saya sendiri melaluinya ketika mengkaji dan meneroka segala teknik dan kesilapan membangunkan bisnes sendiri di Telegram, akhirnya menjadikan saya antara Telegram Marketer yang berjaya mencipta sistem pengiklanan saya sendiri dan mula meneguhkan tapak di dalam media sosial yang unik dan semakin popular ini dengan membawa nama BLASTER LEGACY! 

Saya, LEEZ Zainal, sudah bertapak di Telegram sejak 2016 mengkaji dan menjalankan bisnes dropship dan membantu para peniaga online yang ingin sama-sama berkembang di Telegram dengan menggunakan servis sistem unik Blaster Legacy. Sistem ini saya realisasikan menjadi Pusat 5P di Telegram iaitu:

Servis Pengiklanan Paling Popular Proven Power! 

Kepakaran saya, membantu para pengguna Telegram atau para Peniaga Online Telegram naikkan subscribers channel mereka dengan mutu dan gaya persembahan channel yang mampu SEDOOT subscribers melalui Telegram Coaching dan melalui Servis Pengiklanan Blaster Legacy serta menjadi mentor pada channel-channel bisnes yang serius fokus menjana pendapatan di Telegram dengan Sistem FUSION Blaster Legacy.

 
blaster legacy bersama

servis terbaik

Blaster Legacy bermula dengan The Hulk dan Lollipop, kemudian berkembang lagi dan terus meningkat naik dengan Elsa, Brave, serta Optimus, di samping Lady Boss. Kini, Blaster Legacy menaiktaraf kesemua kekuatan SEDOOT bot-bot tersebut menggunakan sistem Fission melalui POOKAW! 

BOT UTAMA
Completed 100%
POOKAW
Completing 40%

BOT BL

Sistem Pengiklanan Blaster Legacy dipandu oleh bot-bot SUPER PROMOTE dan VIRAL serta menggunakan SISTEM APPOONG! Takpe saya faham kalau anda kurang jelas tentang SISTEM PENGIKLANAN di Telegram ini tapi nasihat saya, anda kena berada di Telegram dan join servis saya untuk menjadi PAKAR LAYAN PENDAPATAN MINIMA 5 ANGKA SEBULAN hanya melalui Telegram.

follow us on telegram